На няколко пъти вече пропускаме да обновим генералното класиране, за което се извиняваме на всички състезатели. Но ето че и затова остана време и генералното класиране след 4-ти кръг е вече факт – както очаквате, то може да бъде намерено в секция Класиране на този сайт.

Забележка: Поради присъединаването на някои нови членове, спирането на участие в конкурса на други, както и някои смени на потребителски имена на някои участници, е възможно в данните за отборите да има пропуснати участници или невярно въведени резултати. Приканваме всички участници да прегледат своите данни и резултати и при неточности да съобщят чрез коментари към тази публикация.

Имаме и друга важна новина за всички участници. Поради различни фактори (най-вече липсата на време за участие при доста от състезателите), организаторите на конкурса взехме решение да променим броя кръгове. По регламент конкурса трябваше да съдържа 6 “онлайн” кръга и един финален, присъствен. Решихме да намалим онлайн кръговете до 5 – това означава, че текущата задача (към момента на излизане на тази публикация) е задачата за последният за това издание задочен (онлайн) кръг.

Останалата част от Регламента остава валидна – първите 30 отбора в генералното класиране след 5-ти кръг ще бъдат поканени да участват на присъствения финал, който ще се проведе през месец юни, в продължение на два дни, в Академията на Телерик.